Om Responstryck

Snabba, flexibla och bra på att ge tips om hur trycksakerna kan bli ännu bättre. Och förstås en hög tryckkvalitet. Det är svaren vi brukar få när vi frågar våra kunder om varför de väljer att samarbeta med oss. Välkommen till Responstryck du också, vi lovar att ta väl hand om dig och dina trycksaker.

Vi jobbar både i Borås och Göteborg

Responstryck grundades 1992 och idag är vi 30 medarbetare. Inom våra egna väggar har vi offsettryckeri, digitaltryckeri, efterbearbetning, storformat och distribution. Vår stora bredd gör att vi kan hjälpa våra kunder med allt som behövs inom tryck och exponering liksom med distribution och lagerhantering.

Trots att vi idag är ett relativt stort företag med stora resurser lägger vi stor vikt vid att kunna hålla det lilla företagets höga servicenivå och snabbhet genom de olika flödena. Hög kapacitet i vår maskinpark och en positiv inställning gör att vi oftast kan lösa även omöjliga uppdrag och deadlines.

Vi är stolta över goda och mångåriga samarbeten med företag som Gina Tricot, Fristads, Gallerix, Wayne's Coffee, Dormy Golf, Borås Stad och New Wave Group. Vi är ett tryckeri som jobbar både i Borås och Göteborg, och listan över våra återkommande kunder kan göras mycket längre än så. Den fina tryckkvalitet som vi kan erbjuda både i offset, tack vare vårt stokastiska raster, och i vår avancerade digitalpress är givetvis en viktig framgångsfaktor men vi tror också att vårt personliga engagemang är en starkt bidragande orsak. Det är helt enkelt lite trevligare att vara kund hos Responstryck!

Om Responstryck